Ligji i ri i barnave, Beqaj: Pulla dixhitale eleminon nga qarkullimi medikamentet e falsifikuara.

Per here te pare ligji i ri i barnave dhe sherbimit farmaceutik do te beje rregullimin dixhital te ketij tregu, nepermjet vendosjes se pulles se re dixhitale, e cila do te permbaje elemente te gjurmimitelektronik dhe numerik te barit , per eleminuar nga qarkullimi medikamentet e falsifikuara. Drafti i ligjit te ri te barnave i prezantuar sot me disa risi nga Ministri i Shendetesise Ilir Beqaj synon sipas tij, te perfaroje cilesine e sherbimeve te tregut farmaceutik me ate te vendeve te Bashkimit Europian.

Na vizitoni në

Na kontaktoni

Lagja: "Partizani", Spitali Rajonal Vlore.
Email : spitalivlore@shendetesia.gov.al
Telefon: +3553322657